TVD- Säsong 3 spoilers

Nina och Joseph har givit oss lite spoilers:


There’s so much to look forward to on this season of The Vampire Diaries. Elena’s 18thbirthday, bad Stefan, and soapy Damon. But when prompted for his outlook for the season, Joseph Morgan says he’s most excited to meet Klaus’ family. “We get a chance to go back and see the point where they became vampires and where the curse was placed on Klaus to suppress his hybrid nature, his hybrid side,” he told a roundtable. “It’ll be interesting when we introduce other originals who are possibly equally as powerful or have some sort of emotional hold over Klaus … to see what that brings out of him.”
.
Elena and Alaric go on a sweaty, rugged adventure together, and I have to cool off at one point. We get to bond a little bit, and filming scenes with Matt Davis is great, because he’s a really funny light-hearted guy and there’s a lot of comic relief,” she says. And while she wouldn’t elaborate on how Elena “cools off,” she did share a story about how the cast beats the Georgia heat: “We try to set up tents with air conditioning, but it ends up being hotter inside the tent than it is outside, so what we do is we take ice packs and we put them on our wrist, or on our neck, or down our pants just to keep cool.”
Källa

House of Night- Comic Con meddelande

Så här skriver författaren till böckerna, PC, på sin blogg:
Oooh! Sooooo, check this out: Kristin and I have teamed with the amazing comic publisher, Dark Horse! Starting in November of this year, the first of five House of Night comics will be released! There will also be a graphic novel collectable of all five comics! The stories will begin between MARKED and BETRAYED and weave ancient vampyre stories into modern day House of Night action! The amazing screenwriter, Kent Dalian, is adapting the stories to comics - AND YOU WILL JUST DIE WHEN YOU SEE THE ART! Joelle Jones is doing all the modern day stuff. She is awesome!

The Big Announcement was made by Dark Horse last night when they uncovered a massive wall with art from their three new series: House of Night, and Orchid (by Tom Morello), and Strain (by the super incredible Guillermo del Toro). The three of us did a panel today at ComicCon, which was totally fun!
.......
Verkar som att HON oxå ska komma ut som serie :) Vad säger ni om det?
Källa
.

TVD-castet bild

Källa

Abduction Still

Källa
Är det bara jag, eller ser han jävligt sur ut? :)

TVD- säsong 3 klipp

Bara slutet på den där videon som jag skrev OMG på hela tiden.
PS(Jag såg den första av de första avsnitten igår på TVD! Den ägde! Fast jag visste hela tiden att det inte var Stefan som gjorde det där. Och trots att Jeremy tog droger och så är han fortfarande min favvorit)DS

Klipp från BD- part 1!!!!!

Kommit ut ett klipp från Breaking Dawn- part 1.
Varning för usel kvalla och jobbiga ljudeffekter frå publiken.

COMIC-CON TEASER PÅ TVD SÄSONG 3!

OMG! OMG!
Okej, måste lugna ner mig. Här en typ en teaser-trailer från comic-con på TVD!
OMG!!!!!
(okej, mycket av det är från säsong 1 och 2) Men det finns från säsong 3 också!
.
Avslöjade lite för mig som icke sett säsong 1, men ändå...
källa

Intervju med Candice, Joseph och producent

Comic-con intervju med Candice, Joseph och producenten Kevin, där de pratar om vad som ska hända i säsong 3.
.

Jackson & 100 Monkeys photoshoot

Tycker nästan lite synd om killen där under, haha :)
.
loading
.
loading
.
loading
.
loading
.

Intervju med Nina

Superbra intervju med Nina Dobrev med Buzzsugar.com.

Vem tycker du bäst om att spela, Katherine eller Elena?

Nina Dobrev: jag  tycker definitivt om att spela båda, för det finns aldrig en tråkig dag. Det fina med tv är att det inte bara är två timmar där du har en början, mitten och ett slut, där du ser en karaktär och en sak som de går igenom. Lyckligtvis karaktärerna få att växa. Jag menar, Elena - hur hon var när jag först började/, när jag först skrivit på för att vara med i showen - hon var en person, hon var en yngre, naiv, ledsen, ung flicka, och hon har blivit en stark kvinna. Och när jag senare fick reda på att jag skulle få spela Katherine också, det var intressant att skapa en helt annan och ny karaktär. Jag ville verkligen göra henne helt annorlunda och raka motsatsen mot elena så att man verkligen kunde skilja på de två.  Det har varit den största utmaningen, och det har varit toppen!

Kommer Elena att välja Damon nu när Stefan för närvarande inte är i närheten?
ND: Du ser redan i det första avsnittet att hon inte nödvändigtvis väljer Damon. Bara för att han är där och Stefan inte. Det betyder inte att hon kommer att falla i hans armar. Hon inser att hon var i stora problem när hon fick reda på att Damon skulle överleva efter att hon kysst honom. Hon var som, uh-oh. Han kommer att följa efter mig och hålla på att berätta om detta förevigt, Det kommer att vara så frustrerande. Vi får se vad som händer.


Av Damon och Stefan, vem skulle du, Nina Dobrev välja?
ND: Oh good, jag vet inte. Jag är ganska säker på att det finns en annan bror någonstans. En hybrid av både Stefan och Damon. Jag vet inte, Jag tycker elena har det bra, hon har dom båda två efter sig. hon är en smart kvinna! 


Är det svårt att byta fram och tillbaka från Katherine till Elena och tvärtom?

ND: det definitivt är svårare eftersom det är en process. Du hör alltid om skådespelares "process, och det är ganska konstigt, Men vi har definitivt dem, och du måste gå igenom dina tics.  När jag tittar mig i spegeln känner jag mig annorlunda när jag är Katherine eller när jag är elena. Min röst ändrar sig lite, tror jag, och även mentalt, jag känner att jag kan komma undan med mycket mer. Jag tänker annorlunda, jag blir lite mer kaxig när jag är på inspleningen och ska spela Katherine, och lite mer reserverad när jag är elena.

Vad tänkte du när Elena nästan blev en vampyr i slutet av säsong två?
ND: Jag var glad att hon inte blev en vampyr. Jag tror att det skulle ha varit för tidigt. Det känns som vi inte skulle ha något mera att berätta. som att vi brännt alla våra chanser att fortsätta, och vad skulle vi gjort i säsong 6? Från en karaktärs, historia och show synvinkel är det vad jag tror! men ochså för att Jag tror heller inte att elena är redo för det. Jag tor inte det är något hon vill och det är inte något jag vill, eftersom jag får det bästa från båda världarna. i och med att jag spelar både katherine och elena så får jag spela både vampyr och människa och jag gillar det!
.
Källa

Fanmade Twilight-poster

Hittade en gammal fanmadeposter på New Moon, från innan man visste vem som skulle spela vem.
Emily Browning och Gaspard Ulliel

E.W Comic Con porträtt- Paul & Ian

loading
loading
Källa

HQ poster från BD

Källa

The Vampire Diaries säsong 3 inspelnings bilder

Detta var bilder från vampire diaries säsong 3 inspelningen :)
KÄLLAN!

Bloodlines-Teaser Qoute

-Eddie Castile Bloodlines


Första avsnittet av TVD s. 3's namn

Japp, det första avsnittet av TVD säsong 3 heter Bloody.
Källa

Första avsnittet kommer att heta Bloody!

Vi har fått reda nu på vad första avsnittet ska heta från Vampire Diaries säsong 3 nämnligen Bloody!!!
källa

Dagens citat

Jag tyckte han var rolig :)

Twilight-skämt

Grävde fram dessa från google. :)
Haha, fattar ni? Rob spelar ju Cedrick i HP.
Edward jokes - critical-analysis-of-twilight fan art
.
.

Kort intervju med Nina

En kort intervju med Nina Dobrev, där de pratar om vad som ska hända med Katarine i säsong 3 och vad Damon ska ge Elena i födelsedagspresent.

Källa

Ian och Nina på E.W Comic-Con celebration

Måste säga att jag älskar Ninas klänning :)
Källa

Nya Outtakes på Ashley Greene

loading
loading
loading
loading
Källa och fler bilder

Fler foto från E.W

loading
loading

Källa

Länkbyte

Länkbyte med en superbra vampyrblogg som heter Thevampireobession.
Checka in den, och läs också deras berättelse Sunlight and Moonbeam :)
http://thevampireobsession.blogg.se/
http://thevampireobsession.blogg.se/
http://thevampireobsession.blogg.se/
http://thevampireobsession.blogg.se/
http://thevampireobsession.blogg.se/

Våra hjärtan till Norge


SnowWhite & the Huntsman-castet porträtt

Entertainment Weekly's porträtt på skådespelarna i Snow White and the Huntsman från årets Comic Con.
Källa

Dagens bild

Fanmade från HON. Vet inte vem det är, eftersom jag inte läst de böckerna. Men jag tycker den ser cool ut!

SnowWhite & the Huntsman- Kristen poster (fanmade)

Källa
Ser riktigt bra ut tycker jag :) Skölden är från Sagan om Ringen, upptäckte jag, eftersom trädet är märket för Minas Tirith.

TVD-castet skriver autografer på Comic Con

Bilder från Comic Con signing The Cast.
.
.
.
.
.
.
Källa

Ett dött hjärta älskar inte: Kap 9

Här har vi det! Kap 9. Nu har jag inga fler kapitel på lager, så nästa kanske dröjer (ska göra mitt bästa ändå)


Jag vet, Ash är finklädd medan Thomas har vanliga kläder. Det är svårt att hitta bilder som passar.


Vi tar denna bild igen eftersom Kim inte var med i förra.

Kap 9

Zachery

Tre vakter slöt sig åter igen upp omkring oss och började leda oss genom korridoren. Jag stirrade med bankade hjärta på Kasimir tills det inte gick att se hans avskyvärda ansikte längre. Jag rös och återupplevde det som nyss hänt. Först pirrningarna som fanns inuti mitt huvud, som kommit genom furstes blick. Sedan smärtan. Som om någon rev och slet med sylvassa klor i mina tankar. Kasimir hade varit inuti mitt huvud och klöst efter mina minnen.

”Vad hände?” frågade Celine mig.

Till min förvåning var det en av vakterna, den rödhåriga, som svarade: ”Mästaren genomsökte hans sinne.”

Ingen av oss sa något mer efter det. Vi gick genom mörkret och blev sedan åter inlåsta i vår cell. En känsla av hopplöshet drog över mig och jag sjönk ner längs den första vägg jag kunde hitta. Både Celine och jag skulle inom kort dö, på grund av någon korkad vampyrlag. Jag har aldrig funderat särskilt mycket på hur jag skulle dö, men jag var ganska säker på att jag aldrig tänkt mig det inte var på det här sättet.

”Oroa dig inte, Zach.” hördes Celines röst i mörkret, och därefter ljudet av hennes fotsteg då hon cirklade omkring i rummet. ”Jag ska få ut dig.”

Dig. Inte oss.

”Hur länge har du haft känslor för mig?”

Frågan ramlade ur mig, men så fort den var ställt visste jag att jag ville ha svar. Stegen upphörde.

”Sen första gången jag såg dig.”

”Varför har du inte sagt någonting? När vi var hemma i Texas, jovisst, då behövde du dölja det, det jag kan förstå. Men nu. Här. Innan vi skulle gå till rättegången, varför sa du det inte?”

”Det gick bara inte, okej? Kan jag få tänka nu.”

Jag bet mig i läppen och teg. Minuterna passerade och blev till timmar. Då och då hördes höga dunsningar följd av Celines flämtningar, då hon (antog jag) försökte slå igenom metallen. Men ingenting hände. Vi kom inte ut.

 

Celine

I ett sista desperat försök riktade jag ett slag mot dörren. Inte ett märke.

Jag skulle just stöna högt, när ett ljud av fötter hördes. Eller vänta nu… det lät inte som om det kom från någon som gick på två ben, snarare någon som kröp på alla fyra. Och det kom från taket.

”Vad i…?” började jag lågt.

Zach reste sig lite ostabilt med hjälp av väggen. ”Vaddå?”

”Jag hör steg från någon i taket…”

Stegen upphörde just över mig och sedan brakade taket igenom av ett hårt slag. Och ner genom det nybildade hålet hoppade en slank, mörk vampyr ner.

”Kim?!” utbrast jag och kände mig som ett frågetecken.  Zach såg ut som ett.

Han hade rakat håret sen vi sist sågs.

”Skynda dig, vi har inte mycket tid.” sa Kim och var redan på väg upp genom hålet igen.

”Men… vad gör du här?” stammade jag, helt förvirrad.

”Jag räddar dig! Sätt fart innan jag ångrade mig.”

Jag öppnade munnen för att ställa ännu en fråga, när en klok inre röst viskade: Sluta ifrågasätta. Ta chansen!

”Zach.” sa jag och grep jag i honom. ”En… vän till mig är här för att rädda oss. Fort, kom.”

Kim hade klättrat upp i taket igen och jag följde efter. Sen drog jag varsamt upp Zach och såg mig omkring. Vi var i något som skulle kunna tas för en ventil, eftersom den var lika trång som en och så lång att jag inte kunde se dens slut. Men dens väggar var av jord, vilket fick mg att tro att den var grävd av Kim själv.

Min skapare började krypa åt vänster och jag följde efter, efter att ha förklarat för Zach och sagt åt honom att hålla mig i fotleden så att han kunde ta sig fram.

Kim suckade irriterat. ”Varför tog du med människan?” Hans röst dröp av förakt.

”Den frågan var så dum att jag inte ens tänker svara.”

 

Zachery

Vi kröp i den där gången i en evighet, men jag klagade inte. För jag visste att varje steg tog mig och Celine närmare friheten.

Såklart hade jag många frågor. Vem var Kim? Varför hjälpte han oss? Han var ju uppenbarligen inte en god vampyr (jag var övertygad om att det fanns sådana, trots det som Celine sagt) med tanke på hans kommentar om mig.

Så slutligen såg jag ljuset i tunneln: bokstavligen. Solljuset från ytan fick mig nästan att börja gråta att lättnad.  Vi var ute, snart, snart, skulle jag stå i solljus igen!

Framför mig kom Kim ut och reste sig, sen Celine och slutligen jag. Jag sträckte ut händerna och blundade för den bländande solen samtidigt som jag skrattade högt. Fri! Jag var fri! Det var svårt att fatta, eftersom jag för knappt ett par timmar sen trodde att jag skulle dö.

Jag öppnade ögonen och såg på Celine, där min egen glädje avspeglades. Sen gled min blick över till landskapet. Vi var i mitten på en enorm jordkulle, berg ska man väl säga. Nedanför oss var landskapet kalt och hade knappt några växter alls. Ännu en bit bort fanns havet.

Sen såg jag Kim. Hans muskulösa armar visades upp i en t-shirt, och benen doldes av ett par långa byxor. Hans hy var mörk, men hade en ljus underton. Han hade inget hår, men det klädde honom. Hans ögon var vackert mörkbruna. Men trots skönheten som jag på något underligt vis genast blev avundsjuk på hade han även något ondskefullt över sig. Längs kragen fanns blodfläckar.

”Vi måste skynda oss.” sa Kim bryskt och slösade inte en sekund, utan försvann nedför berget så fort att han blev ett suddigt sträck.

Celine lyfte helt enkelt upp mig i famnen och sprang efter. Det kändes en aning konstigt, eftersom jag var större än henne. Men jag upptäckte att det var skönt att slippa anstränga sig själv.

Vid stranden stannade vi av och Celine satte ner mig. Kim granskade mig kort och himlade sedan med ögonen. Jag kände mig konstigt oduglig. På något sätt sänkte Kim mitt självförtroende på några sekunder.

”Okej, vi ska simma nu.” sa Kim. ”Då lämnar vi inga luktspår och de kan inte förfölja oss.”

Båda tittade på mig, tills jag förstod problemet. ”Åh.” sa jag.

Varför var du tvungen att släpa med honom?” stönade Kim.

”Jag bär honom på ryggen.” sa Celine bestämt. ”Sluta Kim. Du kanske är min skapare och befriare, men du bestämmer inte över mig.”

”Vänta här nu…” inbröt jag. ”Skapare?”

”Kim är min skapare.” sa Celine, utan se så glad ut över det. ”Han var det som bet mig alltså.”

Åh. En äckelkänsla drog över mig. Bet. Jag visste hur vampyrer skapade nya vampyrer. Genom att bita dem och överföra ett gift, det var i alla fall vad jag hade hört.

”Vi måste sätta fart nu.” sa Kim bryskt, vadade sedan ut i vattnet och började simma.

Jag och Celine stod ensamma kvar, lite illa till mods.

”Kom igen, låt oss få det gjort.” sa sedan min vän. Jag kunde inte läsa av hennes ansikte, för hon släppte inte igenom några känslor.

Mycket tveksamt hoppade jag sedan upp på Celines rygg (det kändes väldigt konstigt) och så vadade hon ut och började simma. Hon verkade inte särskilt ansträngd över att ha en sextiosju kilo-människa på ryggen och hon simmade hela tiden så att jag hade huvudet över vattenytan.

Jag vred på huvudet och såg berget försvinna.

.

Kommentara gärna vad ni tyckte :)Vampire Academy- A Grafic Novel på Comic Con

Så här skriver Emma Vieceli (tjejen som tecknar VA- A Grafic Novel) på sin blogg:
.
So, I thought I should pop in for a bit of an update, since it's been forever...and since it's the one and only SDCC this weekend. Sadly, I'm not there in person as I'm furiously inking away on Frostbite, the second graphic novel in the Vampire Academy series. However, I'm certainly going to be at the show in spirit, or at least comic, form.
Vampire Academy the graphic novel will be at the event in my stead, and I'm sure it's far more exciting than I am in person, haha. The chaps at PenguinTeen have informed me that Penguin will be running giveaways of the book! So, to be in with a chance of nabbing a copy a month before its release, head to booth 2913R between 11-12 on Friday and 4-5 on Saturday. I got a copy of the book through last week and, boy, is it SHINY! The colourists have done a fab job on it! Much love and respect as always to Richelle Mead for overseeing the whole thing, and to Leigh Dragoon for her work on the adaptation!
.
Så det verkar som att iaf boken kommer finnas där :)
Fråga till er läsare: Är det någon som vet om VA-AGN kommer att översättas och släppas i Svergie?
.

Intervjuer från Comic Con

Intervjer med Taylor Lautner och Nikki Reed, Ashley Greene, Julia Jones och Elizabeth Reaser. Jag kan inte se på videorna (dålig uppkoppling här i stugan) så jag vet inte så mkt om dem.
.
.
Ni får berätta för mig hur de var :)
.
Källa

Grattis Paul Wesley!

Grattis till Paul som fyller 29 idag!


Från oss här på Ilovevampire.

Ny Breaking Dawn scen- Comic con

Här är en ny Breaking Dawn scen som vi inte har sett tidigare. Detta lilla klipp visades på Comic con!

Bilder från inspelningen av TVD- Säsong 3

Bilder från inspelingen av The Vampire Diaries säsong 3.
.
BTS5
.
tumblr_looz64mKg21qj912do1_1280
.
tumblr_loprav5nYH1qfo2svo1_1280
Källa
Mer bilder

Comic Con- BD castet

Bilder när BD-castet träffar fansen i San Diego med Comic Con.
.
loading
Ash <3
.
loading
.
loading
.
loading
Fin bild va?
.
För källa och fler bilder

Dagens bild!

Förlåt för att jag är en usel bloggare men jag har direkt inte haft lust plus att jag har varit sjuk men nu är jag back  on track!
Bjuder på dagens bild tills jag hittar någon nyhet!
Älskar den här fina Vampire Academy fanmade bilden på Rose och Adrian!

Bild från 100 Monkeys (Jackson Rathbone) nya musikvideo

Gullig va?
Källa

Abduction Still (ny)

Källa

Omslag till Frostebite-Grafic Novel!

Frostbite Graphic Novel Cover Richelle Mead Leigh Dragoon and Emma Veiceli
Coolt säger jag! Fast synd att den är suddig.
.
“The drama and romance continue in this 144-page full-color graphic novel adaptation of the second Vampire Academy novel, Frostbite, which was over- seen by Richelle Mead and features beautiful art by acclaimed British illustrator Emma Vieceli.” - Spring Catalog
Due for release 12 April 2012, Full-color illustrations, 160 pages.
.
Boken ska alltså släppas 12 april 2012.
.
Källa

Promo-cards till BD

.
.
.
Källa

Ett dött hjärta älskar inte: Kap 8

Det gick väl snabbt? Sa ju att jag hade ett redo :)


Vad tycker ni om rosen? Hiss eller Diss?


Bjuder på en bild på Kim och Megara (Kim är inte med nu, men Megara är)


Kap 8

Zachery

Vampyrernas furste såg ondskefullast ut av dem alla. Och på något sätt visste jag också att han var den starkaste.

Kasimirs ansikte var avlångt och smalt. Hans svarta och långa hår var flätat till en piska som hängde över axeln. Hans ögon var så svarta att det inte gick att skilja irisen från pupillen. Hans läppar var smala och tillbakadragna så att man kunde se de vassa huggtänderna. Hans kläder såg ut att höra hemma på 1500-talet, men jag visste ändå att han var mycket äldre än så.

Bredvid honom satt en vampyrkvinna, som gav intrycket av att vara någon drottning. Hon var den vackraste rummet. Hennes ansikte hade bestämda men samtidigt mjuka drag. Hennes hår var ett välkammat vattenfall av svarta lockar som stäckte sig till midjan. De röda läpparna skar sig mot den vita hyn och hon var klädd i en blå medeltidsklänning.

Drottningen (som jag genast kallade henne) såg inte det minsta road ut. Hon verkade inte uttråkad heller. Hon var bara känslokall.

Kasimir suckade och förde samman sina händer. ”Se på henne, Megara.” sa han till drottningen. ”Ett sånt fint exemplar. Bara de som var vackra innan blir enastående som förvandlad.”

”Hon vore synd att mista.” sa Megara tonlöst.

Jag insåg att de pratade om Celine, som själv inte rörde en min. Hon stod rak i ryggen, med de trassliga lockarna runt ansiktet. Hon var klädd i ett linne och jeans, slitna och vanliga kläder i gämförelse med fursten och hans furstinna (eller drottning, vad hon nu var). Jag insåg att jag haft fel. Celine var den vackraste i rummet.

”Nåväl. Ett brott är ett brott.” sa Kasimir. ”Låt rättegången börja. Läs upp anklagelserna, Mikael.”

En vampyr som skiljde sig från mängden, eftersom han bara var ett barn men liknande ändå en ondskefull vampyr, klev fram och började läsa från ett papper. Jag kände hur Celine började krama min hand hårdare.

”…är anklagad för att ha brutit mot den viktigaste regeln att aldrig få känslor för en människa och…”

Därmed stannade min värld. Luften gick ur mig och allt jag kunde göra var att stirra på Celine. Känslor för en människa… Mig. Celine hade fått känslor för mig, och därmed brutit mot den viktigaste regeln de hade. Men… va? Hade Celine, den vackra Cell, fallit för mig?! Av alla på hela jorden, så var det jag?

Jag måste få det bekräftat.

”Cell.” viskade jag och brydde mig inte att alla kunde höra.

Hon ignorerade mig.

”Celine.” väste jag och fick henne att rycka till, och långsamt vända sig mot mig. Jag kunde inte läsa hennes blick. ”Är det sant?” sa jag.

Hon nickade sakta. ”Ja Zach. Det är sant. Jag…”

Celine avbröts att ett lågt skratt. Kasimir.

”Men ser man på!” utbrast han. ”Du har inte berättat för människan?” Fursten skrattade igen. ”Ty jag trodde att ni var ett par. Men du har inte sagt någonting, aj aj.”

Ett plötsligt hat mor Kasimir vällde upp inom mig.

”Men, tillbaka till saken.” sa fursten och vände sig till en vampyr. ”Spela upp beviset.”

Vampyren öppnade en laptop som jag inte sett förut, och klickade på en knapp. En video startades. Jag flämtade till. På skärmen syntes min skruttiga volvo, som körde fram på en landsväg. Jag kände igen scenen. Det var natten då olyckan skedde.

Där kom lastbilen. I full fart körde den mot min volvo för att sedan krascha in i den. Jag ryste av obehag. Det var svårt att fatta jag suttit i den där bilen, och att jag fortfarande levde.

Vampyren pausade filmen och zoomade sedan in. Jag kvävde en flämtning. På skärmen syntes en bild av Celine som höll om mig framifrån, och skyddade mig från metallen som annars skulle ha dödat mig.

Det zoomades ut och filmen fortsatte. Celine klev ut från bilen och såg sig omkring. Så ringde hon, till 911 antar jag. Hon gav min kind en smekning, innan hon satte av mot skogen.

 

Celine

”Ganska tydliga bevis, enligt mig.” Kasimir såg sig omkring i salen med en road blick. Han njöt riktigt av det här. ”Då det väl dags att börja bestämma straff.”

Jag stod tyst och stilla, med hela min uppmärksamhet riktad mot Zach. Han var helt förlamad och stod bara stirrandes mot dataskärmen som nyss släckts. Nu hade han fått reda på ännu en lögn som jag sagt.

Och han visste att jag var förälskad i honom.

Jag kände mig varken lättad eller generad. Bara… hopplös. Nu hade våran redan ärriga relation fått ännu ett sår. Och det här kunde nog inte sys igen.

”Vi kanske helt enkelt ska tortera henne till döds.” funderade Kasimir. Zach frös fast bakom mig. ”Megara, min kära.” Fursten av vampyrerna vände sig till sin furstinna. ”Ge mig ditt råd.”

Megaras isblåa ögon spändes först i mig och sedan i Zach. ”Det vore för lindigt.” sa hon svalt. ”Medan vi ändå har pojken här borde han utnyttjas. Töm honom inför flickan. Låt henne sedan leva med det. Som sagt, hon är ett fint exemplar och kan ännu räddas.”

”NEJ!” Min panikslagna röst skar genom rummet och kastades tillbaka mot mig av väggarna. Hela jag hade slutat fungera. Tömma Zach på blod? Döda honom? Nej. Aldrig, över min odöda kropp.

”’Nej?” sa Kasimir och stirrade på mig, utan det minsta humor nu.

”Ni får inte skada honom.” sa jag häftigt. Jag hade ingen kontroll nu, orden bara ramlade ur mig. ”Ni kan inte straffa honom för något som jag gjort. Han har ingenting med det här att göra!” Jag skrek nu. ”Straffa mig! Döda mig, gör vad du vill! Bara låt honom .”

Först var det knäppttyst i rummet. Så började Kasimir skratta, kallt.

”Det här var visst värre än vad vi trodde! Ajaj då.” Han tystande och kliade sig på hakan. ”Vet du? Jag skulle vilja veta vad människan tycker om det hela.”

För första gången visade furstinnan känslor: Hon såg irriterad ut.

”Kasimir…”

Men fursten lyssnande inte. Han hade börjat stirra på Zach med en hungrig och intensiv blick. Jag blev alldeles kall av det och ville be honom att sluta, men kunde inte av spänningen i luften. Alla i rummet såg förväntansfulla ut. Någonting skulle hända.

Jag vred på mig och såg på Zach, som stirrade på Kasimir. Först verkade han mest förvirrad. Så ändrades något i hans ansikte. Först såg han försträckt ut, sen förvreds hans underbara ansikte av smärta.

Han skrek.

Zach skrek rakt ut, av plåga. Han vek sig dubbel med händerna pressade mot tinningarna.

”Zach?” ropade jag förtvivlat och försökte få kontakt med honom, men han verkade inte vara medveten om mig. Han pressade handflatorna bara ännu hårdare mot tinningarna och skrek. Smärtan fanns inuti huvudet på honom, men hur? Jag såg än en gång Kasimirs hungriga blick. Han. Fursten gjorde det här honom.

”Sluta.” bad jag. Att plåga Zach var att plåga mig med. Jag stod inte ut. ”Snälla, sluta.”

Zachs skrik upphörde och Kasimir lutade sig tillbaka. Jag greppade Zachs axlar och fick honom att ställa sig rakt igen. Han flämtade, men hade inte ont längre. Med en suck av lättnad flätade jag samman våra händer igen. Zach mötte min blick i vad som kändes en ljuvlig evighet, sedan såg han på Kasimir med ren och skär skräck.

”Intressant.” sa Kasimir och log. Jag hatade verkligen det monstret nu, för det han nyss gjort mot Zach. ”Jag har bestämt mig. De dör båda två. Först tömmer vi människan på blod medan flickan får se på. Sen dödar vi henne långsamt.”

Vad tycker ni? Kommentera!Bilder från Jackson Rathbones & 100 Monkeys konsert...

...i Gramercy Theatre.
loading
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
För källa och att se alla bilder stora

Bloodlines- Teaser Trailer

Nu är den här!
'

Dagens bild

...blir från Stevens 23 år dag.
rzzzx.jpg

Test: Är du varulv, vampyr, människa eller häxa?

Hittade ett skitroligt test här och blev en vampyr.
Klicka på bilden för att få den större.
Vad blev du?

TVD- Comic Con Scans

page3
Tycker de här var rätt kul:
page8
page7
page5
page4
Källa
Se alla bilder stora (och hela)

Julie Plec om Bonnie & Jeremys förhållande

Julie Plec (regisören till TVD) pratar om Bonnie och Jeremys förhållande:
.
As for what Jeremy’s situation means for Bonnie, we’ll get to see her dealing with a new kind of drama. “Because of her love for Jeremy and bringing him back to life, she’s given him access to two people who were very important to him romantically and emotionally. So for the first time, we’ll get to see Bonnie trying to navigate the difficulties of a relationship,” Plec says. “It’s not about being a witch or having access to the power of a 100 witches, it’s about being a girl who loves a boy whose heart is a little bit torn in different directions. I think it will be nice for us to see Bonnie explore some good relationship stuff for a change instead of just being the witch on duty.
Källa

Ett dött hjärta älskar inte: Kap 7

Här är nästa kapitel på E.I! Hoppas ni gillar det :)Kap 7

Celine

Jag stirrade på Zach och försökte avgöra om han verkligen menade allvar. Nyss hade han varit livrädd för mig, men nu sa han att det inte spelade någon roll om jag var vampyr eller inte. Kunde det verkligen vara sant? Kunde jag fortsätta vara desamma för honom?

Jag vågade knappt tro det, men ville ju ändå så gärna…

”Nå?” sa Zach uppfodrade. Hans höll fortfarande i mina händer. ”Varför är vi här, Cell?”

”För att…” Jag sänkte blicken, trots att han ändå inte kunde möta den, och fastnade med ögonen på våra sammanflätade händer. Hade jag kunnat skulle jag rodna. För ett ögonblick glömde jag bort hur man andades, och allt jag kunde tänka på var känslan av hans hud mot min och fjärilarna i magen.

Skärp dig, sa en inre röst som fortfarande hade någon form att vett.

”Vi är här på grund av mig. Det låter nog knäppt för dig, speciellt nu när allt är så nytt, men vampyrer har lagar. Och jag bröt mot en av dem. Därför förde de hit mig. Och de tog med dig för att jag inte skulle bråka.”

Jag drog tillbaka mina händer, trots att jag inte ville, för att få tillbaka förmågan att tänka. Förr eller senare skulle Zach få reda på exakt vilken lag jag brutit mot, så det kanske var bäst att jag berättade det nu också. Men att berätta att jag var en vampyr hade varit hemskt nog, varken jag eller Zach skulle klara av att jag släppte ännu en bomb. Det var nog bäst att vara tyst, inbillade jag mig.

”Vampyrer har lagar.” mumlade Zach för sig själv. ”Wow. Jag har inte riktigt fått in att de existerar än.”

Han drog handen genom håret och andades ut i en suck. Hans hjärta slog i normal takt nu.

”Du ehm…” började Zach tveksamt. ”Cell. Vad… vad äter du?”

Efter ett ögonblick förstod jag vad han egentligen frågade: Dödar du människor och dricker deras blod?

”Jag dricker blod, Zach, som alla vampyrer. Men jag skadar inte människor. Jag dricker blod ut blodpåsar som jag stjäl från sjukhuset.”

Jag kunde se hur lättad han blev. Nu verkade han ännu mindre brydd över att jag var en nattvarelse.

”Tack och lov. Du är alltså typ en god vampyr?”

Jag log utan glädje. ”Ingen vampyr är god.”

Zach öppnade munnen, för att protestera kanske, men just då hörde jag ljudet av steg och hyschade honom. Han satt blickstilla medan jag lyssnade. Ett par fötter, så pass lätta att de tillhörde en vampyr. Självklart.

”Det är en vampyr på väg hit.” sa jag.

”Hur vet du det?” frågade Zach förvånat.

”Jag hör det.”

I samma ögonblick öppnades en liten lucka i dörren och ett fat sköts in, med en måltid för mig och en för Zach. Det var stort skillnad mellan maten. Min bestod av blod tappat i en elegant silverkalk, och Zachs var en hamburgare från Burger King.

Jag förklarade att de lämnat mat för oss och räckte Zach hans. Han började hungrigt slita upp papperen, och skämtade om att vampyrer hade god smak.

Jag låtsatsskrattade och drack sedan upp blodet. Jag hade inte insett hur törstig jag var, allt jag hade kunnat tänka på var Zach och vårt förhållande. Eller vad man nu ska kalla det vi hade.

När jag tömt kalken och ställt tillbaka den på fatet upptäckte jag att en lapp låg där. Jag tog snabbt upp den och stirrade på bläcket som bilade ord. Handstilen var så snirklig att det tog ett jag för mig att se vad som stod:

Hoppas maten smakar. Om tio minuter träffas vi.

MVH Kaismir, Furste över vampyrerna

 

Så det var så han hette, ledaren för De: Kasimir. På något sätt visste jag att det passade perfekt.

”Vad är det? Du blev så tyst.”

Zach hade redan ätit upp varenda smula och såg nu frågande ut. Jag tog ett djupt andetag och läste upp lappen.

”Vaddå träffas?” sa Zach. Han lät rädd nu.

”I en rättegång, antar jag. De…”

Jag avbröt mig vid ljudet av fotsteg, denna gång från tre vampyrer. Den här gången skulle de inte lämna något, de skulle hämta något. Oss.

”De kommer.” viskade jag och reste mig blixtsnabbt, samtidigt som jag drog upp Zach. Han vinglade till lite och grep tag i min axel för att återfå balansen. Dörren öppnades och jag ställde mig beskyddade framför Zach.

Vampyrerna som kommit var två män och en kvinna. Ena killen var mörkhårig och muskulös, och den andre blond och lång. Kvinnan hade röda lockar och dyra smycken. De var alla vackra och skrämmande. På deras kläder fanns blodfläckar.

De sa ingenting, bara sträckte ut händerna med menande blickar som sa: Det är inte lönt att bråka.

”De är här nu.” viskade jag till Zach och lindande mina fingrar runt hans. ”Följ bara mig och säg ingenting.”

”Men vad gulligt då.” sa den mörkhåriga killen ironiskt, men tystnade av kvinnans blick.

Jag gick fram till vampyrerna med Zach i släptåg. De slöt upp runt oss och började leda oss genom korridoren.

 

Zachery

 

Jag kramade mig fast vid Celines hand och höll mig tätt intill henne. Det gick inte att se någonting, men jag kunde känna närvaron av de andra vampyrerna, som fanns runt oss som vakter.

Rättegång. Det var vad Celine hade sagt. Jag undrade vad det var för brott hon begått egentligen. Att inte döda? Det kanske var lag på att man måste mörda människor. Även om det lät sjukt, så var det säkert möjligt. Hela min värld hade förlorad allt förstånd sedan jag fått veta om vampyrernas existens. Ingenting kändes omöjligt längre.

Jag snubblade fram efter Celine i vad som kändes en evighet. Slutligen kände jag hur det blev kallare, och vi kom ut i ett stort rum där våra fotsteg ekade så att taket bara måste vara minst tio meter högt. Vi stannade och snart rådde fullkomlig tystnad.

”Så…” sa en främmande mansröst. Han lät kylig och road, med någon okänd brytning i rösten. ”Här har vi dem alltså. Celine och… Zachery, visst var det så?”

Jag var tyst, för jag kände att frågan inte var riktad till mig.

”Han kallas Zach.” ljöd Celines klara röst.

”Självklart.” sa den första mansrösten.

”Celine.” andades jag i hennes öra. ”Vad händer?”

Istället för ett svar hördes spridda skratt, kalla och hånfulla. De hade alltså kunnat höra mig. Vampyrers hörsel var verkligen otrolig.

”Men vad oartigt av mig. Människan kan förstås inte se i mörkret. Jamie, tänder du facklorna tack?”’

Efter knappt några sekunder lystes rummet upp av ett eldsken. Efter min tid i mörker var ljuset bländande, så jag fick hålla för ögonen. Det tog verkligen inte lång tid för dem att tända dessa facklor.

När ögonen slutat svida lyfte jag blicken och tittade omkring mig. Jag var verkligen i ett stort rum, en enorm grotta för att vara exakt. Längs grottans väggar hängde facklor som nu var tända och gav rummet dens ljus. Längs väggarna stod vampyrer, alla blickstilla med något hungrigt och ont i blicken. De fanns överallt och täckte alla flyktgångar. Det var minst fyrtio sammanlagt. Jag och Celine stod i mitten av rummet, framför den vampyr som jag antog var Kasimir.

Han satt på en hög tron framför oss, med ett leende fyllt av illvilja.

.

Vad tycker ni?

Föressten så har jag nästa kapitel redo, kommer upp snart!Abduction bild

Ny Abdution-bild
Källa

Sv: till Lovisa

lovisa om Första kapitlet i Bloodlines:
hej, alltså om man söker på Vampire Academy ''Dimitri'' på google så kommer fan bilder på Benjamin Barnes upp, är det han som ska spela Dimitri? Och isåfall, har ni hans mail adress eller bara vanliga adress, haha? :))
Sv: Nej, vem som ska spela vem i filmen är inte bestämt än. Men uppenbarligen tycker många (alla) att Ben skulle passa som Dimitri.
Haha, nej vi har inte hans mailadress :)

Första kapitlet i Bloodlines

Nu kan du läsa första kapitlet hur Bloodlines här på internet
LÄR HÄR
källa

Candice Accola i LA Teen Festival 2011

.
Källa
Hon är så vacker... :)

Ashley Greene Mark- bilder

Nya bilder på Ash från fotograferingen Ashley Greene Mark.

källa

Ett dött hjärta älskar inte: Kap 4 (missat förut)

Upptäckte tack vare en kommenar, en otroligt pinsam sak. Jag har glömt att pulicera kapitel 4.

Varför har ingen sagt något tidigare! JAG KÄNNER MIG SOM EN IDIOT!

Hur som helst här är kap 4.

Sist i kapitel 3:

Celine

Som i en dimma stapplade jag ner till källaren, ryckte upp ett par blodpåsar och drack snabbt innehållet. Huvudet klarnade. Vad skulle hända nu?

Ambulansen skulle hämta Zach. De skulle ta honom till sjukhuset, ta reda på vem han var och sedan ringa hans föräldrar. Under tiden fick jag sitta här och låtsas vara omedveten. Zach skulle nog vara förvirrad, det skulle inte vara svårt att övertyga honom om att jag faktiskt inte var med i bilen och inte råkat ut för olyckan. Jag hatade att ljuga för honom, men det var för hans egen skull.

Det dröjde inte mer än en timme fören min telefon ringde. Det var sjukhuset. Det hade hittat mitt nummer i Zachs ficka och därmed ringt mig. Jag spelade chockad och berättade Zachs fulla namn och hur de kunde nå hans föräldrar. Sen började jag gå till sjukhuset.


Kap 4

Zachery

”Zach? Zach?”

En mjuk, melodisk röst sa mitt namn om och om igen. Jag tvingade isär ögonen och stirrade upp i Celines bruna.

”Hej.” sa hon och log. ”Är du okej?”

Jag nickade. Bortsett från en liten huvudvärk mådde jag fint. ”Var…?”

”Du är på sjukhuset.” sa hon och hjälpte mig att sätta mig upp.

Jag låg, eller snarare satt, på en röd soffa. Runt om mig fanns liknande soffor fulla av människor. Sjuksköterskor behandlade sina patienter direkt här ute korridoren så jag antog att de andra rummen var fulla. Jag röde vid pannan och kände ett bandage. Jag såg på Celine som satt i slutändan av min soffa.

”Vad hände?” frågade jag.

”Du kraschade.” sa Celine allvarligt. ”Med bilen, när du var på väg hem.”

Jag rynkade pannan och försökte minnas. Jag drog efter andan när bilden av lastbilen som sladdade mot mig dök upp. Jag försökte minnas vad som hänt sen, men det var en enda dimma.

”Herregud.” flämtade jag. ”Hur mår du?” Hon såg helt oskadd ut i alla fall.

Celine såg konstigt på mig. ”Vad menar du? Varför skulle inte jag må bra?”

Jag såg likadant på henne. ”Kanske för att en lastbil krockade med oss? Du verkar inte ha en skråma.”

”Zach.” sa Celine, och nu såg hon orolig ut. ”Jag var inte med i bilen.”

Det var tyst en lång stund medan vi stirrade på varandra.

”Du var visst med.” invände jag tillslut. ”Du satt bredvid mig, vi pratade om dina föräldrar.”

”Nej.” sa Celine. ”Jag tog bussen hem. Jag stannade kvar på parken en stund, och sedan tog jag elvan och gick den sista biten.”

”Skämtar du med mig eller?” sa jag, en aning irriterad. I sådana fall var det inget kul skämt. ”Du var visst med.”

”Zach, doktorn sa att du kunde vara en aning förvirrad efter det här. Att du kunde ha lite minnesförlust.” sa Celine med någon avslutande i rösten. ”Det är du tydligen. Jag var inte med i bilen. Men det är det under att du överlevde, fattar du det?”

”Jag har inte minnesförlust!” utbrast jag argt. ”Jag minns, och du var med. Det var ett under att båda två av oss överlevde, och att du inte ens fick en skråma.”

Celine kastade en blick bakåt, och när jag följde hennes blick fick jag syn på mina föräldrar som gick mot oss. Toppen. Dags att bli utskälld.

”Vi får prata med detta senare.” sa Celine och reste sig. Hon hälsade kort på mina föräldrar och försvann sedan bort i myllret.

Jag försökte följa efter, men blev genast hejdad av mina föräldrar. Jag undrade vad det var som hänt egentligen, och varför Celine ljög om det.

 

Celine

 

Fan. Fan, fan, fan.

Jag hade trott att Zach inte skulle minnas någonting, men det gjorde han ju visst! Hur skulle jag komma undan med detta? Zach kan vara jävligt envis, han kommer aldrig att sluta tjata om det här tills han får veta sanningen. Och det fick han inte. Han fick inte veta att jag är en vampyr, det skulle förstöra allt. Jag tror till och med att det är olagligt för vampyrer att avslöja sig. Fast jag var ju ändå en laglös nu, så vad spelade det för roll om Zach visste eller inte?

Jag ångrade genast de orden. Om Zach visste vad jag var skulle han vara skräckslagen för mig resten av sitt liv. Som sagt, det skulle förstöra allt.

Jag suckade högt. Jag var inte redo att gå hem än, så jag gick in till ett café som inte låg så långt bort från sjukhuset. Där satt jag och stirrade på solen, som sakta försvann bakom horisonten, och sörjde den dag då den skulle innebära döden för mig. Jag kopplade bort alla tankar på sånt som var jobbigt, och bara existerade.

 

Zachery

Eftersom jag, bortsett från såret i pannan (som inte ens gjorde ont), mådde helt fint så fick jag lämna sjukhuset samma kväll. Mina föräldrar verkade aldrig tröttna på att skälla ut mig, eftersom att jag skadat mig tydligen helt och hållet var mitt fel. Det är bara så mina föräldrar är. När de blir oroliga, blir de arga och måste skälla på någon. Denna någon är oftast jag. Jag vet, de är lite konstiga.

När vi kommit halvvägs till bilen kom min mamma på att hon glömt handväskan. Jag anmälde mig genast för att hämta den, och började gå tillbaka. Allt för att slippa deras tjat.

Det var väldigt mörkt ikväll, trots alla gatlyktor. Det var tyst också, så tyst att det nästan var lite kusligt.

Jag genade mellan ett par bilar, och upptäckte inte kvinnan fören jag nästan gick in i henne.

”Oj, förlåt.” mumlade jag och försökte gå runt, men plötsligt var hon framför mig igen. Först då riktigt tittade jag på henne, och flämtade till.

Hennes hy var kritvit (samma färg som Celines faktiskt, men det tänkte jag inte på då) och hon var lång och smal. Hennes blonda hår var tunt och långt, räckte ända ner till midjan. Hon bar en läderjacka och ett par tajta jeans, och jackan hade några mörka fläckar kring halsen. Hennes ansikte var avlångt och varje drag var perfekt. Hon var vacker, men inte på det sätt som Celine. Den här kvinnan hade något illviljigt över sig, något ondskefullt. Om det berodde på det hånfulla leendet, eller på den elaka glimten i hennes mörka ögon kunde jag inte säga. Vad det än var, så sände hon kalla kårar längs min rygg.

”Hallå människa.” sa hon mjukt.

Jag svalde och försökte lunga mitt rusande hjärta. ”Du står i vägen.”

Hon skrattade, helt utan glädje. ”Gör jag det? Men då måste jag ju flytta på mig.”

Kvinnan gjorde en ansats att röra sig, men hejdade sig själv med en undrade min. ”Eller…” sa hon och såg på mig. ”Det kan jag ju inte göra. För då skulle du gå din väg, och jag behöver få dig med mig.”

Jag såg oförstående på henne. ”Jag tror att du har tagit fel person.”

Hon skakade på huvudet. ”Åh nej du. Jag känner igen dig så väl, efter all den tid som vi har iakttagit din kära vän.”

Alla tankar snurrade och vägrade ta form. ”Pratar du om Celine?”

Kvinnan ryckte på axlarna. ”Antar det. Rätt snygg, bruna lockar, långa ben…?”

Jag drog ett darrande andetag, i ett försök att samla mig själv. ”Vad vill du Celine?”

”Frågan är inte vad jag vill henne, utan vad min mästare vill henne.” sa kvinnan och började cirkla runt mig. Jag väntade skrämt tills hon kommit bakom mig, innan jag satte fart och sprang. För den här kvinnan var farlig, det kunde jag känna. Och från faror springer man.

Men jag hann knappt ett par steg fören något hårt for in i sidan på mig och jag störtade mot asfalten. Jag kved av smärtan som snabbt spred sig i magen och försökte sätta mig upp. Kvinnan stod över mig och stirrade. Hjärtan började slå ännu fortare, om möjligt. Vem var den här kvinnan? Vad var hon?

Och vad ville hon mig och Celine?

”Försök inte fly.” sa kvinnan med en metodisk röst. ”Du kan inte fly från sådana som jag.”

Vad var sådana som hon?

Kvinnan böjde sig närmade mig, så nära att jag kunde se att fläckarna på hennes jacka var blod.

”Du är väldigt aptitretade.” viskade hon. ”Men jag ska hålla mig. Och eftersom du tydligen inte tänker följa med helt snällt, så måste jag helt enkelt göra dig… lealös.”

Så kände jag ett hårt slag mot huvudet, och allt blev svart.

.

Förlåt.


 


E.I sneak peak

I brist på annat ger jag er en tjuvtitt på nästa kapitel av Ett dött hjärta älskar inte.
.

”De är här nu.” viskade jag till Zach och lindande mina fingrar runt hans. ”Följ bara mig och säg ingenting.”

”Men vad gulligt då.” sa den mörkhåriga killen ironiskt, men tystnade av kvinnans blick.

Jag gick fram till vampyrerna med Zach i släptåg. De slöt upp runt oss och började leda oss genom korridoren.

.

Någon som vill skicka en fanmade bild till nästa kapitel? Mejla Ilovevampire@live.se


Grattis Sara Canning!

Grattis Sara Canning i efterskott på 24 års dagen!
Tumblr_lnmo2ed3qm1qj6y2ao1_500_large
Önskar vi här på Ilovevampire

Bilder från inspelningarna av Bloodlines booktrailer

Här kommer några bilder från inspelingen av boktrailern till Bloodlines (den ska ju komma, vet ni)
.
Dimitri:
.
Rose:
.
Sydney:
.
Adrian:
.
Jill:
.
.
.
.
Här får Sydney sin tatuering
.
.
Söta :)
.
Tja, Dimitri ska ju vara lång
.
.
.
.
.
.
.
.
Källa
.

Dagens citat och bild

Dimitri och Rose - Frostbite (Fruset blod)Lite om säsong 3 i The Vampire Diaries

Sufrat omkring i olika bloggar och hittat lite information om säsong 3 i TVD.
.
Här avslöjar Julie Plec (regisören) saker som ska hända i en intervju:

Det kommer att bli ett litet tidshopp [där förra säsongen slutade]när vi firar Elenas födelsedag", säger Plec "Men är mönstret i Mystic Falls, når händelsenaldrig sinklimax." Elena kommer att gå sista året på gymnasiet, men förvänta inte en säsongsavslutande examen. Nu när hon är 18, Elena och Jeremy tekniskt inte behöver en förälder som bor i deras hus [Efter moster Jennas död]", Säger Ple. "Hon kommer att ta hand om sig själv.
.
Två nya karaktärer
Det ska tydligen komma två nya karaktärer med. En av den är en varulv som heter Roy Sutton, och han kommer stöta på Klaus i Tennasse.
Roy spelas av David Gallagher, som är te.x med i Super 8.

Den andra karaktären heter Rebecca och är en vampyr. Om jag fattat rätt så kände hon Stefan på hans mörkaste tid, och hon älskar att han är ond igen. (Jag vet inte vem som spelar henne)
.
Anna och Vikki tillbaka
Och så kommer Anna och Vikki, Jemerys gamla flickvänner, tillbaka från de döda.

.
Japp det var det. Tagga inte lite eller?
Källa 1
Källa 2

Inspelning av säsong 3- börjat!

Nu har inspelningarna av säsong 3 av TVD börjat! Yeh! Matt Davis (Alaric) har twittrat och lagt upp en bild av Nina med filmtemet.
.
Källa
.
Vill ni veta en pinsam sak btw? Jag har inte sett säsong 1 av TVD och inte heller hela säsong 2.
Men jag har fakstikt läst de fyra första böckerna.
.

BD-poster på Bella och Edward

BD-poster från Dream Up Magazine.

Källa

Grattis Steven R McQueen!

Stort grattis till Steven R McQueen som fyller 23 år idag!

Jeremy är Olivias favvo i TVD, btw.

Ett dött hjärta älskar inte: Kap 6

Japp, här har vi kapitel 6 på E.I

Kap 6

Celine

 

Jag rätade på mig och andades djupt. Om mitt hjärta hade slagigt, skulle det ha bultat väldigt hårt nu. Det var nu det skulle ske. Det som förut var en omöjlig tanke, måste jag nu förverkliga. Jag skulle berätta sanningen för Zach.

Jag tog ännu ett djupt andetag och försökte börja. Men hur början man egentligen, när man ska berätta för den man älskar att blodtörstiga moster existerar, och att jag var en av dem? Att jag ljugigt för honom hela tiden och att jag nu satt honom i ett dödläge?

Jag hade ingen aning.

”Cell.” sa Zach. Hans ögon for fram och tillbaka, han kunde såklart inte se någonting i det här (för honom) svarta rummet. Han hade lagt sig ner igen och väntade på svar, med ett oroligt och oförstående ansikte. ”Vad ska du förklara?”

Jag sjönk ihop på golvet och en start bildades i mitt huvud. ”Vad skulle du säga… om jag sa att större delen av alla de där spökhistorierna, de om…” Det var svårt att säga ordet. ”…vampyrer, faktiskt inte bara var historier? Att de, för det mesta… var sanna?”

Jag höll andan och såg på Zach. Först spärrande han upp ögonen, sedan såg han irriterad ut.

”Jag skulle säga att du drev med mig.”

Självklart. Zach var en realist, han skulle aldrig tro på något sådant utan bevis.

”Jo, men nu är det så att jag inte driver med dig. Vampyrer finns på riktigt.” sa jag allvarligt.

Det var tyst en lång stund.

”Jag har sett dem, Zach.” Och jag är en av dem. ”De är snabba, starka… och många av dem blir till aska i solljus.”

Plötsligt drog Zach efter andan och något tändes i hans ögon, som alltid när han insåg något. ”Det förklarar i för sig kvinnan!”

”Vilken kvinna?”

”Hon… ja, kidnappade mig antar jag. Hon var stark…” Han rörde vid magen. Han måste ha gjort sig illa där, utan att jag visste det. ”…och snabb. Jag hann inte ens se henne.”

Zach knep ihop ögonen och jag kunde nästan höra tankarna surra.

”Okej, låt oss anta att vampyrer finns. Bara anta.” sa han sedan. ”Vad har de med det här att göra?”

Han visste nog redan svaret själv, men jag sa ändå: ”För att de har kidnappat oss.”

”Varför då? För att äta oss?” Zachs röst gick upp i falsett och han började se rädd ut. Alltså trodde han nu att vampyrer fanns, även om han inte erkänt det för sig själv än.

Jag suckade. ”Det är mer komplicerat än så.”

”Förklara då!”

Nu lät han precis som mig, när vi gjorde läxor. Jag kanske skrev en uppsats som vi hade i läxa, och Zach sa att jag gjorde fel. Att det inte alls var som jag trodde, att blomman inte alls är encelliga eller så. Jag brukade alltid bli irriterad när han bara sa att det var fel, och bad honom istället att förklara.

Nu var det han som bad om förklaring.

”Vi är här på grund av… på grund av mig.”

Zach rynkade ögonbrynen. ”Vad har du med vampyrer att göra?”

Nu. Jag måste säga det. Det gick inte att komma undan, inte längre. Jag var tvungen. Jag måste.

Det gick knappt att få fram orden genom klumpen i halsen. ”För att jag är en av dem. Jag är en vampyr.”

Det var som om luften stod stilla mellan oss. Allting hade frustigt, världen hade stannat. Och den skulle aldrig kunna försätta snurra igen, för allt som jag haft med Zach, hans bild av mig hade nyss slagigs i spillror.

”Det tror jag inte på.” sa Zach häftigt. Hans hjärta slog fort och hans ansikte växlade mellan skräck och beslutsamhet. Jag förstod att en del av honom genast visste att detta var sant, att jag var en vampyr. Och en annan del vägrade tro det.

”Men det är sant, Zach.” Min röst lät ynklig.

”Nej. Det är det inte. Du… du har varit ute i solljus. Du har ätit vanligt mat. Du är inte en vampyr.” Hans röst lät så mycket starkare än min. Hela han verkade så mycket starkare än jag.

Zach satte sig upp med en grimas av smärta och famlade efter mig. Jag satt blickstilla tills hans fingrar fångade upp en lock av mitt hår. Jag tvingade ner en behaglig rysning. Hans hand vandrade sedan upp till mitt ansikte och smekte min kind. Med en kraftansträngning lyckades jag tränga undan alla sprakande känslor.

”Du känns mänsklig.” sa Zach.

”Jag är inte mänsklig.” viskade jag darrande. Han behövde bevis, förstod jag. ”Jag kan se i mörkret. Jag ser att du har på dig en blå skjorta där de tre översta knapparna är öppna.” Zachs hand lämnade mitt ansikte och rörde vid hans krage, för att se om jag hade rätt. ”Jag kan vara ute i solljus eftersom jag är en ung vampyr, jag är inte lika bunden som äldre. Känn…” Jag tvingade mina hörntänder att växa, men höll tillbaka med giftet. ”Jag har huggtänder som jag kan dra in.”

Zach satt bara stilla, så jag tog hans hand och förde den till min mun. Först verkade han tycka at jag var löjlig, men så kände han på min vassa hörntand. Hans ögon vidgades, han drog efter andan och hans hjärta började rusa.

Nu insåg Zach att jag var ett monster.

Sättet som han såg på mig, eller försökte se på mig, var för mycket för mig. Speciellt då han backade undan från mig tills han inte kunde komma längre. Han var livrädd för mig, skulle antagligen börja skrika om jag rörde honom.

Under hela mitt liv, som vampyr alltså, hade jag aldrig gråtigt. Även om jag många gånger velat det så tycks det aldrig ha gått. Men nu kände jag hur syftningarna vällde upp i bröstet, och hur tårarna pressade bakom ögonlocken. Det gick inte att hålla inne.

 

Zachery

 

Vampyrer existerade. Celine var en av dem. Vampyrer existerade. Celine var en av dem.

Mitt i allt kaos i mitt huvud, så tänkte jag att det ändå förklarar en del om henne. Hennes bleka hud te.x, och de gånger då hon verkat se och höra saker som ingen annan uppfattat.

Jag försökte förgäves ge lungorna nog med syre, vilket resulterade i skarpa flämtningar. Vem var Celine egentligen? Hur många hade hon mördat? Och vad betydde jag egentligen för henne? Var jag vara en leksak, en måltid som hon lekt med? Tänk om hon…

Jag avbröt mina tankar på grund av det sista ljud jag väntat mig att höra då: snyftningar. Det tog ett ögonblick för mig att förstå att det kom från vampyren, eftersom hon var den enda andra personen i rummet. Det var skarpa, hjärtskärande snyftningar. Definitivt äkta.

Celine grät. Brukar vampyrer gråta? Inte vad jag vet.

Det var nog då jag insåg. Oavsett vilken varelse som Celine var, så var hon ändå Celine. Min Cell. Hon tyckte om mig, brydde sig om mig. Jag var inte bara en leksak för henne, jag var hennes bästa vän. Och jag hade nyss fått henne att gråta.

En enorm ångest vällde över mig. Jag började famla mig fram i mörkret, mot gråtet. Tillslut stötte jag i hennes knä. Hon satt ihopkrupen mot den andra väggen.

”Celine…” viskade jag. Min röst lät plågad, vilket jag kände mig. Hur kunde jag tänkt mig henne som en mördare? ”Förlåt. Åh, snälla Cell, förlåt. Jag… jag blev bara chockad.”

Min hand trevade uppför hennes ben och fann slutligen hennes händer. De var blöta av tårar. Jag tog hennes båda i mina, och kramade dem hårt.

”Vad ber du om ursäkt för?” Hennes röst var grötig och låg. ”Du borde… du borde fortsätta vara rädd. Jag är ett monster.”

”Nej.” invände jag. ”Du är min Cell, vampyr eller inte.”

Hon snyftade till. ”Men…”

”Nej.” sa jag igen och lutade mig närmare, tills våra pannor möttes. ”Säg inte emot. Du är Celine, jag har insett det nu. Även om du är omänsklig. Så berätta nu…” Jag lutade mig tillbaka lite grann. ”Varför är vi här?”

.

.

Själv är jag inte helt nöjd med kapitlet, men det är läsarnas åsikt som räknas så vad tycker ni?Ny promo bild på Elena

Källa

Bloggpaus från Felicia's sida!

För det första så vill jag bara säga förlåt för att jag inte har bloggat men mina dagar är skitiga. Jag mår uselt nu igen värre när jag fick höra en nyhet så nu vill jag typ bara dö. Men vad ska jag säga? The world is tough.
Jo det är så att en utav mina favorit bloggar Thevampireobsession är borta :(
Jag vet inte varför, någon kanske har hackat in sig på deras konto och tagit bort bloggen (inte så ovanligt brukar hända nu för tiden) eller så bestämde de väl sig bara för att ta bort bloggen. Men jag är oerhört ledsen för det och jag vill tänker skicka ett mejl och fråga några saker för jag ÄLSKADE verkligen deras berättelse sunlight and moonbeam.

Men jag är inte så frisk heller, har magsjuka and all that shit så det blir inte så mycket bloggning från min sida. Och nu när den där bloggen är borta så mår jag ännu skitigare. Let's say att jag tar en liten paus så får vi se när jag är tillbaka förmodligen när jag mår bättre.

UPDATE AV OLIVIA: Det visade sig att någon hackat sig in på Hannas och Jessicas blogg och tagit bort den. De har skapat den igen och tänker fortsätta, även med berättelsen Sunlight and Moonbeam.
Läs mer här.


Bloodlines bok 2 Omslag

Nu har omslaget till Bloodlines bok 2- The Golden Lily kommit.
Fick veta genom en snäll kommentar här att Bloodlines handlar om alkemisten Sydney, som förekommer i VA-böckerna.
Jag tycker det är vackert.
Källa

Dagens bild(er) och citat

His name burst through all the walls I’d built to contain it. Edward, Edward, Edward. I was going to die. It shouldn’t matter if I thought of him now. Edward, I love you.
-Bella Swan

Citatkälla

Ny bild till Frostbite- A Grafic Novel

Källa

Nikki Reed i 944 (större bilder nu)

Våran Nikki är med i tidningen 944
Källa
Källa 2

Photoshoot - Ian somerhalder

En ny, skitsnygg, photoshoot med Ian har kommit ut men just nu finns det bara en bild ute:)
källa: Thevampireobsession.blogg.se

Bloodlines om 47 days

Fick just heta hos Lovevampire.blogg.se att Bloodlines, Ricelle Mead nya bokserie, kommer ut om 47 dagar.Jag vet inte ens vad den handlar om, trots att jag är värsta VA-fanet. Nån av er som vet?

Abduction bilder

Har kommit ut Abduction sceensnaps. Hittade dem här, se mer bilder här.
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
.

Kristen tar ridlektioner

Fick nyss reda på att Kristen Steward tar ridlektioner inför sin roll som Snövit i Snow White and the Huntsman.
Detta är rätt kul för mig som rider själv :)
imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com
Jag kan säga att hon är för krökt i ryggen och håller händerna för långt isär. Men hon är på god väg :)
UPPDATE: Som Kajsa nyss påpekade, så rider hon westen (ser jag nu). Och då ska man ha en sådan sits (orkar inte gå in gå varför.) Sorry Kristen :)
Källa

Dagens bild!

Är det bara jag eller händer det nästan INGENTING i vampyr världen? Känns konstigt för jag har letat efter nyheter och det är jätte svårt att få fram nyheter för att det verkar vara stilla i vampyrvärlden eller så går det bara VÄLDIGT sakta fram. Men anyway jag bjuder på en dagens bild!

Bonnie Bennet Pic
Vackra Bonnie:)

Ny bild från Frostbite- Grafic Novel

Den förställer Mason och Rose.
Källa

Första bilden från Cowgirls 'N' Angles

Här är första bilden från Jackson Rathbone's film Cowgirls 'N' Angles. Visste inte att den filmen skulle komma med honom :)
Har jag sagt att Jasper och Alice är mina favvokaraktärer i Twilight? Det är de iaf.
Källa

Ny promo bild - The Vampire Diaries

Känner mig lite taskig på grund av att jag inte har uppdaterat så mycket de här senaste dagarna, men vädret är ju helt awesome! Och därför ska man inte hålla sig inne men jag kan ju alltid försöka mobilblogga:)
Tillbaka till saken. Det har kommit ut en ny, supersnygg, promo bild på Vampire Diaries!


källa


RSS 2.0